top of page
Auretos vinmarker i landsbyen Gargas

Aureto

Auretos vinmark og produktion er transformeret fra konventionelt, til nu at være en biodynamisk og fremtidssikret vinproduktion med egen kompost og gær, dyr i marken, pyrolyse anlæg og andre projekter på tegnebrættet, som gør dette label

til en stærk spiller langt ude i fremtiden.

Vinmarkerne er situeret omkring luksus- og spahotellet Coquillade

i landsbyen Gargas i Luberon området.

Foto by Estellane Photographies

UDSOLGT

UDSOLGT

UDSOLGT

UDSOLGT

Er varen udsolgt?

Vi prøver at lagerføre alle vine gennem hele året, med undtagelse af rosévinene, som vi har på lager i sommerhalvåret. Det kan dog ske at enkelte vine er udsolgte hos os eller hos vores producenter. Med introduktionen af nye vine eller nye årgange kan der ligeledes opstå forsinkelser ift. indkøb og levering fra producenten.

Mangler du en vare eller undrer dig over at den er udsolgt, så tag fat i os ved skrive eller ringe. Vi hører gerne fra dig med dine spørgsmål eller ønsker.

Restaurantsalg og erhvervskunder

Er du som restauratør, vin-forhandler, kommune eller firma interesseret i vores sortiment, er du velkommen til at tag fat i os via mail eller på telefonen.

Privat vinsmagning

Forkæl dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en hyggelig aften med en privat vinsmagning.

Når du bestiller en privat vinsmagning med Vinocama vil vi gøre vores yderste for at forkæle jer og give jer en god oplevelse. Vi kommer hjem til dig og præsenterer forskellige vine

Skriv til os og oplys om, hvornår du kunne tænke dig at afholde din vinsmagning, samt dine kontaktoplysninger. Skriv også gerne antal på deltager og hvor du gerne vil afholde arrangementet hen. Vi kommer på de fleste steder på Sjælland.

Privat vinsmagning koster 300,- per deltager.

bottom of page