top of page
Efterår i Auretos vinmark - hos Vinocama

Handelsbetingelser

Foto by Estellane Photographies

Firmaoplysninger

VINOCAMA
SE-nr.: 43877348

Lysevangsvej 3, DK-4000 Roskilde


+45 31 90 21 11
info@vinocama.dk

Priser

Der tages forbehold for eventuelle fejl i angivne priser samt udsolgte varer. Endvidere forbeholder VINOCAMA sig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Alle beløb er i danske kroner og inklusive moms.

Levering og afhentning

Alle detaljer vedrørende levering, samt afhentning kan læses her.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader forårsaget af forkert håndtering af varen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til ovenstående adresse.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses per mail eller anden elektronisk form, da det ikke udgør følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Hos VINOCAMA har vi dog valgt at yde den ekstra service at give vores kunder 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du som kunde modtager vinen. Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin hos VINOCAMA eller få pengene tilbage, eksklusive alle leveringsomkostninger.

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du forinden aftale det med os. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur. Den returnerede vin skal være i samme stand som ved leveringen.

Du kan ikke fortryde en ordre ved blot at nægte modtagelse af varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved tilbagebetaling fra webshop tilbagebetaler vi som udgangspunkt hele beløbet. Dog bortfalder der eventuelle kortgebyr, samt gebyrer til tredje part.

Aldersbegrænsning for salg af alkohol

VINOCAMA sælger udelukkende vin og spiritus til personer over 18 år og du vil på denne hjemmeside blive bedt om at bekræfte din lovlige alder inden et køb kan gennemføres. Vi forbeholder os ydermere ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Version 17. februar 2024

bottom of page